Inim SMARTLIVING 515

515-panel-closed

SmartLiving 515

Πίνακας συναγερμού 5 ζωνών με δυνατότητα αναβάθμισης σε 15 ζώνες. Μέχρι 5 τμήματα (partitions) 1.2A τροφοδοσία περιφερειακών.

Πίνακας συναγερμού 5 ζωνών με δυνατότητα αναβάθμισης σε 15 ζώνες. Μέχρι 5 τμήματα (partitions) 1.2A τροφοδοσία περιφερειακών. Δυνατότητα σύνδεσης στο Inim Cloud ή σε κινητό/ΚΛΣ μέσω GSM/ GPRS and TCP/IP

Ο πίνακας ελέγχου είναι η καρδιά ενός συστήματος συναγερμού SmartLiving. Σε 5 εκδόσεις SmartLiving515, SmartLiving1050, SmartLiving10100, SmartLiving1050L, SmartLiving10100L. Οι εκδόσεις L έχουν χώρο για μπαταρία 17Α αντί 7Α. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πίνακα συναγερμού από 5 ζώνες (SmartLiving515 έως 100 SmartLiving10100. Και οι 5 πίνακες έχουν πιστοποίηση EN50131-3 Grade 3 και EN50131-6 Grade 2. Επίσης υπάρχουν μοντέλα πιστοποιημένα κατά Grade 3 (“G3”) EN50131-6

Εκδόσεις Smartliving

Ο πίνακας ελέγχου είναι η καρδιά ενός συστήματος συναγερμού SmartLiving. Σε 5 εκδόσεις SmartLiving515, SmartLiving1050, SmartLiving10100, SmartLiving1050L, SmartLiving10100L. Οι εκδόσεις L έχουν χώρο για μπαταρία 17Α αντί 7Α. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πίνακα συναγερμού από 5 ζώνες (SmartLiving515 έως 100 SmartLiving10100. Και οι 5 πίνακες έχουν πιστοποίηση EN50131-3 Grade 3 και EN50131-6 Grade 2. Επίσης υπάρχουν μοντέλα πιστοποιημένα κατά Grade 3 (“G3”) EN50131-6

Καινοτόμες τεχνολογίες I-BUS

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η ιδέα των «τερματικών» που αποδίδεται στην τεχνολογία FlexO. Αυτή η τεχνολογία, φέρνει επανάσταση στην χρήση των εισόδων και εξόδων του πίνακα και παρέχει στον εγκαταστάτη μια πιο προσαρμόσιμη προσέγγιση στην παραμετροποίηση του συστήματος

Η τεχνολογίας Easy4U παρέχει στον προγραμματισμό του συστήματος ευκολία για τον εγκαταστάτη αλλά και τους τελικούς χρήστες.

Η καινοτόμος ιδέα των “συντομεύσεων” καθιστά τον έλεγχο του συστήματος αβίαστο και απλοποιεί σημαντικά τον προγραμματισμό του συστήματος, ο οποίος είναι πλήρως κατανοητός και απλός.

Το I-BUS της νέας γενιάς του Inim είναι η ραχοκοκαλιά του συστήματος SmartLiving. Το I-BUS είναι ικανό να μεταδίδει με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα, πληροφορίες από τα περιφερειακά, προς τον κεντρικό πίνακα.

Το I-BUS χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε να σου επιτρέπει να υλοποιείς σύνθετες τοπολογίες, να παρέχει γρήγορη απόκριση χωρίς ευαισθησία και απόκριση από άκρη σε άκρη, χωρίς θόρυβο, γρήγορη μετάδοση φωνής και χωρίς να απαιτείται επιπλέον καλωδίωση.

Έτσι, ήρθε η τεχνολογία VoIB για μετάδοση φωνής μέσω I-BUS. Το I-BUS επιτρέπει στο σύστημα SmartLiving να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες της εγκατάστασης. Δέχεται αναγνώστες εγγύτητας, πληκτρολόγια με γραφικές οθόνες, επεκτάσεις εισόδου / εξόδου, ασύρματους πομποδέκτες, dialers GSM και sounderflashers. Το σύστημα SmartLiving είναι σε θέση να εγγράφει αυτόματα όλα τα περιφερειακά διαύλου, εξομαλύνοντας περαιτέρω τη διαδικασία διαμόρφωσης του συστήματος. Το I-BUS μπορεί να προστατευτεί, να τεμαχιστεί και να αναδημιουργηθεί μέσω των IB100 bus isolators / regenerators

Δυνατότητες συστήματος, λειτουργίες και επιλογές
Ο κεντρικός πίνακας μπορεί να ενισχυθεί με την προσθήκη μιας πλακέτας Smartlogos. Ετσι επωφελείστε από την τεχνολογία VoIB. Αυτή η πλακέτα παρέχει προηγμένες λειτουργίες φωνής που κάνουν το σύστημα Smartliving να ξεχωρίζει στην κατηγορία των συστημάτων συναγερμού.
Ο εγκέφαλος του συστήματος επιτρέπει τη συσχέτιση των ενεργειών και των γεγονότων που διαχειρίζεται το σύστημα. Κάθε ένα από τα συμβάντα του συστήματος μπορεί να συσχετιστεί με λειτουργίες εξόδου, ενέργειες φωνητικής κλήσης και ενέργειες ψηφιακού τηλεφωνητή. Η πρόσβαση στο σύστημα γίνεται με κωδικούς χρήστη και κλειδιά / κάρτες εγγύτητας.
Υπάρχει η δυνατότητα να συσχετιστεί κάθε κωδικός/τηλεκοντρόλ/ταγκ με εβδομαδιαίο πρόγραμμα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο τότε για την όπλιση/αφόπλιση του συστήματος.
Επίσης τα συστήματα Smartliving είναι υβριδικά που σημαίνει πως μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα καλωδιακές και ασύρματες ζώνες με την προσθήκη του Air2 δέκτη.
Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε το Nexus για την επικοινωνία του πίνακα με το Inim cloud και το κέντρο λήψης σημάτων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με δεδομένα, SMS ή κλήσεις.
Η επέκταση Smartlan/SI και η SmartLAN/G επιτρέπει τα παραπάνω μέσω τοπικής σύνδεσης ιντερνέτ όπως επίσης και την αποστολή e-mail με τα συμβάντα του πίνακα, όπως επίσης διαθέτει και Webserver για την χρήση του συναγερμού μέσω Webinterface από οποιονδήποτε Browser όπως Chrome, iExplorer κτλ
Ετσι ο χρήστης μπορεί από οποιονδήποτε υπολογιστή να ελέγξει την κατάσταση του συστήματος συναγερμού και να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες από όπου και εάν βρίσκεται.

Το τελευταίο επιτρέπει στους τελικούς χρήστες / χειριστές να συνδεθούν στον πίνακα ελέγχου από οποιονδήποτε υπολογιστή και να επαληθεύσουν την κατάσταση του συστήματος και να αλληλεπιδράσουν με αυτό. Ο διακομιστής ιστού, ενσωματωμένος στο SmartLAN / G, επιτρέπει επίσης στους χρήστες / χειριστές να χρησιμοποιούν τα Smartphone τους ως ασύρματα πληκτρολόγια SmartLiving, τόσο εντός των προστατευόμενων χώρων, μέσω WiFi, είτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω του GPRS. Ο διακομιστής ιστού προσφέρει προηγμένες δυνατότητες, όπως προσαρμόσιμους διαδραστικούς γραφικούς χάρτες ή τη δυνατότητα πρόσβασης σε λειτουργίες επαλήθευσης βίντεο ONVIF. Επιπλέον, όλοι οι πίνακες ελέγχου SmartLiving είναι έτοιμοι για σύνδεση στο Cloud. Μέσω της χρήσης μιας συσκευής ως Nexus / G ή / και SmartLAN / G ή SmartLAN / SI, οι πίνακες SmartLiving μπορούν να έχουν πρόσβαση στην επαναστατική υπηρεσία Inim Cloud, η οποία επιτρέπει προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης μέσω του διαδικτύου.

Η σύνδεση των πινάκων ελέγχου στο Cloud είναι “plug” n play “, που σημαίνει ότι δεν απαιτούν καμία διαμόρφωση στο δίκτυο στο οποίο είναι εγκατεστημένα. Με αυτόν τον τρόπο όλη η διαχείριση του πίνακα ελέγχου είναι εύκολα προσβάσιμη από τον Ιστό μέσω προγράμματος περιήγησης και μέσω της εφαρμογής AlienMobile + για smartphone και tablet. Ο πίνακας ελέγχου μπορεί να προγραμματιστεί από οποιοδήποτε πληκτρολόγιο LCD ή μέσω υπολογιστή με λογισμικό SmartLeague. Ο προγραμματισμός από ένα πληκτρολόγιο LCD είναι γρήγορος και εύκολος, καθώς είναι δυνατή η χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων που εξαλείφουν πλήρως την ανάγκη διαμόρφωσης των παραμέτρων του φωνητικού τηλεφώνου και του ψηφιακού τηλεφωνητή. Αυτή η μέθοδος προγραμματισμού είναι πολύ απλή, καθώς ο χειριστής καθοδηγείται μέσω της διαδικασίας μέσω ρητών γραφικών και εύκολα κατανοητών οπτικών οδηγιών. Η διαμόρφωση του συστήματος από έναν υπολογιστή είναι εντελώς χωρίς προβλήματα, καθώς είναι κυρίως μια σειρά κοπής και επικόλλησης και λειτουργίες μεταφοράς και απόθεσης που μειώνουν το χειριστή στο ελάχιστο. Το λογισμικό SmartLeague παρέχει μια καινοτόμο λειτουργία κειμένου σε ομιλία που επιτρέπει στους χειριστές να δημιουργούν φωνητικά μηνύματα απλώς πληκτρολογώντας το σχετικό κείμενο. Αυτή η λειτουργία εξαλείφει όλες τις δυσκολίες που συνδέονται με την κανονική εγγραφή φωνής. Η θύρα RS232 υψηλής ταχύτητας μειώνει τον τοπικό προγραμματισμό επιτόπου σε μια εργασία δευτερολέπτου.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Περιεχόμενο Καρτέλας
Περιεχόμενο Καρτέλας
Περιεχόμενο Καρτέλας
Περιεχόμενο Καρτέλας